Vilkår og betingelser for bruk av nettside

Formålet med Scandiblog er å formidle informasjon om reiserelaterte temaer. Artiklene og meningene som blir ytret her utgjør forfatternes subjektive synspunkter. Artiklene på Scandiblog må derfor ikke brukes i stedet for å oppsøke respektive eksperter på det området som man skulle trenge hjelp til. Materialet på Scandiblog bør ikke være retningsgivende for viktige beslutninger for det temaet artikkelen handler om, spesielt med tanke på skattemessige, finansielle og juridiske emner.

Scandiblog blir drevet på hobbybasis av privatpersoner, og er ikke en profesjonell nettside som blir fortløpende oppdatert. Vi kan derfor ikke ta ansvar for nøyaktigheten eller fullstendigheten i det materialet som legges ut på sidene, heller ikke om materialet på sidene våre er “utgått på dato”.

Kort sagt; Du godtar å benytte deg av internettsidene på Scandiblog.com på egen risiko, og har forstått at Scandiblog.com ikke kan stilles til ansvar for eventuelle feil, mangler og ukorrekte opplysninger som fremkommer på sidene.

Dersom et innlegg er sponset, vil dette alltid fremkomme i begynnelsen av innlegget. Vi benytter oss også av digitale annonser og annonsenettverk for å dekke kostnader til webhotell og daglig drift.

Det er ikke tillatt å kopiere gjentatt og systematisk deler av innholdet på nettsidene, og krenkelse av disse rettighetene kan medføre straff og erstatningsansvar.

Se også vilkår for personvern.

Benytt gjerne kontakt-siden dersom du har spørsmål.